Home page
My Account

Ayushakti

Ontdek Effectieve Veilige Oplossingen

VOOR UW chronische pijn en GEZONDHEIDSPROBLEMEN
Bel nu : 0031 181 614017   Fax : 0031 84 832 9185     E-mail : info@ayushakti.eu

orde
Om kruiden te bestellen, klik nu op orde.
over
Ayushakti Ayurveda Pvt. Ltd is een ISO 9000-2001 gecertificeerd bedrijf, opgericht in het jaar 1987 met een visie tot leven te veranderen op deze planeet waardoor het gelukkig gezond
over
Ayurveda is Sanskriet voor 'wetenschap van het leven, "en het is' s werelds oudste gezondheidszorg.

Over Ayushakti Europa
 

Ayushakti Ayurveda Pvt. Ltd is een ISO 9000-2001 gecertificeerd bedrijf, opgericht in het jaar 1987 met een visie tot leven te veranderen op deze planeet om haar gelukkig te maken gezond en mooi door de ervaring van de beste in de wereld van de Ayurvedische oplossingen. Vaidyas Ayushakti zijn pioniers in de lezing pols, de gezondheidszorg, de vervaardiging van voedingssupplementen ayurvedische kruiden en producten voor persoonlijke verzorging, die ook beschikt over een internationale distributie.

Vaidya Smita Naram mede-oprichter van Pulse Ayushakti de wereldberoemde speler met succes geholpen meer dan een miljoen mensen in 108 landen die lijden aan asthama, artritis, diabetes, psoriasis, depressie, chronisch vermoeidheidssyndroom, pijn terug, fibromyalgie, obesitas, onvruchtbaarheid, hoge bloeddruk, huidproblemen, epilepsie en tal van andere chronische aandoeningen.

Lees meer ..